Ποιοί είμαστε

Τα Μαλλιά Κουβάρια γεννήθηκαν το 2011 από δύο ζευγάρια, την Πόπη, την Άννα, τον Θεμιστοκλή και τον Νίκο με προοπτική να καλύψουν το κενό της έλλειψης ποιοτικών νημάτων στην Ελληνική αγορά.

Σε ένα μικρό, μόλις 48 τετραγωνικά κατάστημα, ξεκινήσαμε με 2 ραφιέρες νήματα και με πολλές πολλές πολυθρόνες για να μυήσουμε όσους ήθελαν να μάθουν να πλέκουν σε αυτό το υπέροχο και τόσο δημιουργικό χόμπι. Η Drops ήταν η κύρια επιλογή και έτσι ξεκίνησαν όλα.

Δύο χρόνια μετά οι πολυθρόνες είχαν φύγει και οι ραφιέρες έγιναν πολλές περισσότερες... Ο κόσμος μάθαινε μέσα από τα Μαλλιά Κουβάρια την ποιότητα των νημάτων της Drops και την ομορφιά της τέχνης του πλεξίματος.

Το 2017 ή που θα έπρεπε να κρεμάμε νήματα και στο ταβάνι, ή να πάμε σε μεγαλύτερο χώρο... οπότε η μετακόμιση ήταν αναπόφευκτη. Μετακομίσαμε λοιπόν σε ένα πολύ μεγαλύτερο χώρο (επιτέλους απλωθήκαμε) και αποφασίσαμε να επεκταθούμε και σε άλλες δημιουργικές κατηγορίες, όπως στο μακραμέ, στην ραπτική και στο κέντημα...

Οι συνεργασίες μας με την Hoooked, Πεταλούδα, την DMC, την Prym, Handibrand και άλλες εταιρείες μας εξασφαλίζει την σίγουρη και βέλτιστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Σήμερα, νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για τη στήριξη και την συμπαράστασή σας και ελπίζουμε να είμαστε πάντα ικανοί να σας προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση!!!


Θα είμαστε στη διάθεσή σας για όποια βοήθεια χρειαστείτε!