Ασφάλεια Συναλλαγών

Ασφάλεια Συναλλαγών

Εξυπηρέτηση Πελατών
Τρόποι παραγγελίας
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι και κόστος αποστολής
Πολιτική επιστροφών
Πολιτική απορρήτου και ασφάλεια συναλλαγών
Παρακολούθηση παραγγελίας
Λογαριασμός στην ιστοσελίδα μας


Τρόποι παραγγελίας
Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας: απευθείας μέσω του site μας www.pleko.gr ή τηλεφωνικά στο τηλέφωνο: 2382 300573 (από τις 10.00 μέχρι τις 14.00) ή μέσω e-mail στο info@pleko.gr ή ακόμη μέσω των social media με μύνημα στο facebook και στο instagram.

Τρόποι πληρωμής
Πιστωτικές/ χρεωστικές κάρτες
Η ασφάλεια συναλλαγών στο κατάστημά μας αποτελεί για μας προτεραιότητα, γι' αυτό για τις πληρωμές με κάρτες χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα Proxypay3 της Eurobank. Τι σημαίνει αυτό και πως λειτουργεί; Αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, και αφού εισάγετε τη διεύθυνση αποστολής, μεταφέρεστε αυτόματα μέσω ασφαλούς σύνδεσης στην αντίστοιχη σελίδα της Eurobank, όπου και πραγματοποιείτε την συναλλαγή εισάγοντας τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας σας. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταφέρεστε αυτόματα πίσω στην ιστοσελίδα μας. Μ' αυτό το τρόπο δεν μας αποκαλύπτετε κανένα στοιχείο της κάρτας σας, ούτε αποθηκεύονται αυτές οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας. Πραγματοποιείτε την πληρωμή σας στο ασφαλές περιβάλλον, που σας προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ελλάδα.

Paypal
Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή, χρειάζεται να έχετε λογαριασμό Paypal. Κατά τη πληρωμή θα μεταφερθείτε μέσω ασφαλούς σύνδεσης στην ιστοσελίδα του Paypal, στην οποία θα εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας (αν δεν έχετε λογαριασμό Paypal), ή θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, εάν υπάρχει, για να ολοκληρώσετε την αγορά. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής θα μεταφερθείτε αυτόματα πίσω στην ιστοσελίδα μας. Δεν μας αποκαλύπτετε ούτε αποθηκεύονται τα στοιχεία της κάρτας σας στην ιστοσελίδα μας.

Αντικαταβολή
Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,5 ευρώ ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας σας.

Κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να πληρώσετε απευθείας στους λογαριασμό της εταιρείας ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ στην τράπεζα που σας εξυπηρετεί. Τα στοιχεία των λογαριασμών θα είναι διαθέσιμα κατά τη διαδικασία της ολοκλήρωσης παραγγελίας. Σε αυτή τη περίπτωση η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις λάβουμε τη πληρωμή σας. Στην περίπτωση της πληρωμής μέσω κατάθεσης, μη ξεχάσετε να σημειώσετε το όνομά σας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας. Για να επιταχύνετε την διαδικασία μπορείτε να στείλτε το αντίγραφο εντολής πληρωμής στο email: info@pleko.gr.

Τρόποι και κόστος αποστολής Εντός Ελλάδας
Όλες οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή με την Courier Center ή με την Γενική Ταχυδρομική σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Για παραγγελίες που εξοφλούνται με χρεωστική/ πιστωτική κάρτα, Paypal και τραπεζικό έμβασμα, τα μεταφορικά ανέρχονται σε 3,4 ευρώ για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ και είναι δωρεάν για πάνω από 50 ευρώ.

Για παραγγελίες που εξοφλούνται με αντικαταβολή τα μεταφορικά ανέρχονται σε 5,90 ευρώ για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ, και 2,5 ευρώ για παραγγελίες πάνω από 50 ευρώ.

Στο εξωτερικό
Οι παραγγελίες εκτός Ελλάδας αποστέλλονται με ταχυδρομείο Α' προτεραιότητας και συστημένο. Το κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα ανάλογα με το βάρος και τη χώρα προορισμού κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Πολιτική επιστροφών
Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το κατάστημά μας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του. Εφόσον αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν, επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο email: info@pleko.gr ή στο τηλέφωνο: 2382 300573 (10.00-14.00). Να έχετε υπόψιν ότι οι επιστροφές γίνονται με δική σας ευθύνη και έξοδα επιστροφής (κούριερ, μεταφορική, ταχυδρομείο κλπ) (με εξαίρεση τις περιπτώσεις που το λάθος είναι δικό μας). Tο προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να μην έχει παραβιαστεί η εργοστασιακή του συσκευασία. Πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη / τιμολόγιο.

Πολιτική απορρήτου και ασφάλεια συναλλαγών
Κατά την αγορά των προϊόντων από το κατάστημά μας σας ζητούμε τη διεύθυνση email, το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση της κατοικίας σας για να μπορέσουμε να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας. Οι πληρωμές με την πιστωτική/ χρεωστική κάρτα γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον του διεθνώς αναγνωρισμένου συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal, οπότε δεν αποκαλύπτετε κανένα στοιχείο της κάρτας σας σε μας, ούτε αποθηκεύονται αυτές με κανένα τρόπο στο διακομιστή. Όλη η διαδικασία της παραγγελίας (όπως επίσης και ο λογαριασμός σας) προστατεύεται από το πιστοποιητικό ασφαλούς σύνδεσης SSL της Geotrust. Σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτουμε τα στοιχεία που μας έχετε δώσει (δηλαδή τη διεύθυνση email, το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση της κατοικίας σας) σε τρίτους.

Παρακολούθηση παραγγελίας
Για να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας, δημιουργήστε ή συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Στο "Οι παραγγελίες σας" θα δείτε τη λίστα με όλες τις αγορές και την κατάστασή τους.

Λογαριασμός στην ιστοσελίδα μας
Δημιουργώντας λογαριασμό στο ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ, μπορείτε: - Να απολαμβάνετε ειδικές προσφορές και εκπτώσεις - Να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών σας - Να παρακολουθείτε την παραγγελία σας - Να ολοκληρώνετε τις αγορές σας πιο γρήγορα - Να δημιουργείτε τις δικές σας λίστες αγαπημένων προϊόντων - Να αποθηκεύετε πολλές διευθύνσεις αποστολής.