Υποστηριζόμενοι Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτικές/Χρεωστικές κάρτες

Η ασφάλεια συναλλαγών στο κατάστημά μας αποτελεί για μας προτεραιότητα, γι' αυτό για τις πληρωμές με κάρτες χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα Proxypay3 της Eurobank. Τι σημαίνει αυτό και πως λειτουργεί; Αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, και αφού εισάγετε τη διεύθυνση αποστολής, μεταφέρεστε αυτόματα μέσω ασφαλούς σύνδεσης στην αντίστοιχη σελίδα της Eurobank, όπου και πραγματοποιείτε την συναλλαγή εισάγοντας τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας σας. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταφέρεστε αυτόματα πίσω στην ιστοσελίδα μας. Μ' αυτό το τρόπο δεν μας αποκαλύπτετε κανένα στοιχείο της κάρτας σας, ούτε αποθηκεύονται αυτές οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας. Πραγματοποιείτε την πληρωμή σας στο ασφαλές περιβάλλον, που σας προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ελλάδα.

Paypal

Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή, χρειάζεται να έχετε λογαριασμό Paypal. Κατά τη πληρωμή θα μεταφερθείτε μέσω ασφαλούς σύνδεσης στην ιστοσελίδα του Paypal, στην οποία θα εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας (αν δεν έχετε λογαριασμό Paypal), ή θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, εάν υπάρχει, για να ολοκληρώσετε την αγορά. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής θα μεταφερθείτε αυτόματα πίσω στην ιστοσελίδα μας. Δεν μας αποκαλύπτετε ούτε αποθηκεύονται τα στοιχεία της κάρτας σας στην ιστοσελίδα μας.

Αντικαταβολή

Σε περίπτωση εξόφλησης με αντικαταβολή (κατά τη παραλαβή του πακέτου) το κόστος της αντικαταβολής είναι: 2,50 ευρώ. Έτσι, τα μεταφορικά ανέρχονται σε 5,90 ευρώ για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ, και 2,5 ευρώ για παραγγελίες πάνω από 50 ευρώ.

Κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε απευθείας στο λογαριασμό του ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ στην τράπεζα που σας εξυπηρετεί. Τα στοιχεία του λογαριασμού θα είναι διαθέσιμα κατά τη διαδικασία της ολοκλήρωσης παραγγελίας. Σε αυτή τη περίπτωση η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις λάβουμε τη πληρωμή σας. Για να επιταχύνετε την διαδικασία, μπορείτε να στείλετε το αντίγραφο εντολής πληρωμής στο email: info@pleko.gr.