Νήματα για Πλέξιμο Ρούχων και Αξεσουάρ

Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα νήματα για το πλέξιμο των ρούχων και των αξεσουάρ, από 100% φυσικές πρώτες ύλες.

Είναι πολύ σημαντικό τα ρούχα μας και ό,τι πλέκουμε να προέρχεται από φυσικές πρώτες ύλες καθώς αυτό επιτρέπει το σώμα μας να αναπνέει, με αποτέλεσμα η ζέστη ή η δροσιά που προσφέρουν τα νήματα να είναι η μέγιστη και φυσικά το αποτέλεσμα της πλέξης να είναι το καλύτερο!

Τα Μαλλιά Κουβάρια, ως το αποκλειστικό Super Store κατάστημα της Drops στην Ελλάδα, έχει επιλέξει ως βασικά νήματα για πλέξιμο, τα νήματα από Αλπακά, Merino, Μαλλί, Αιγυπτιακό βαμβάκι, λινό, βισκόζη, μετάξι, μοχέρ και γενικά ποιότητες οι οποίες είναι φιλικές στο ανθρώπινο σώμα προσφέροντας άνεση, ζέστη και κομψότητα.

Η επιλογή των νημάτων με τα οποία πλέκετε είναι καλό να είναι προσεκτική έτσι ώστε να απολαμβάνετε όχι μόνο την διαδικασία πλέξης αυτού που φτιάχνετε, αλλά να φοράτε και μία ποιότητα μοναδική στο είδος της.

Στις επιλογές των νημάτων θα βρείτε και νήματα της Ελληνικής εταιρείας Πεταλούδα, η οποία δεν χρειάζεται συστάσεις μιας και είναι πολύ γνωστή για την ποιότητα της. Τα νήματα της Πεταλούδας είναι από 100% Αιγυπτιακό βαμβάκι.

Filter
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

42 items

Σελίδα
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Filter
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

42 items

Σελίδα
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα