Ανάποδοι Πόντοι - Ευρωπαϊκός Τρόπος

Μετά από την καλή πλευρά, σειρά έχει και η ανάποδη, έτσι ώστε να δημιουργηθεί η πλέξη ζέρσεϋ και να αρχίσει να έχει το πλεκτό σας μία όμορφη και ενιαία εικόνα. 

Ο τρόπος που θα επιλέξετε να πλέξετε την ανάποδη πλευρά του πλεκτού σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.  Με τον ευρωπαϊκό τρόπο μπορείτε να πλέξετε πιο γρήγορα σε σχέση με τους άλλους τρόπους πλέξης, αλλά μη ξεχνάτε πως το αποτέλεσμα της πλέξης είναι ακριβώς το ίδιο με όποιον τρόπο και να αποφασίσετε να επιλέξετε. 

Να θυμάστε πως η κλωστή με την οποία δουλεύετε, βρίσκεται στο αριστερό χέρι και οι πόντοι από την αριστερή βελόνα πλέκονται και μεταφέρονται στην δεξιά βελόνα. 

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε να πλέκετε την κάθε πλευρά και με διαφορετικό τρόπο. Δεν είναι λίγες οι πλέκτριες και οι πλέκτες που πλέκουν την μία πλευρά με έναν τρόπο και την άλλη με άλλο τρόπο. 

Γενικά να έχετε πάντα στο μυαλό σας πως πέρα από το αποτέλεσμα της πλέξης, σημαντικό είναι και ο χρόνος που θα αφιερώσετε στο πλεκτό σας. Χαλαρώστε πλέκοντας και αφήστε το πλεκτό να ταξιδέψει το μυαλό και την ψυχή σας.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να δείτε αναλυτικά τον Ευρωπαϊκό Τρόπο που θα πλέξετε τους ανάποδους πόντους.