Ανάποδοι Πόντοι - Αγγλικός Τρόπος

Η ανάποδη πλευρά πλεγμένη με τον αγγλικό τρόπο, αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές πλεξίματος δίνοντάς σας την δυνατότητα να δημιουργήσετε την πλέξη ζέρσεϋ με τρόπο εύκολο δίνοντας στο πλεκτό σας μία όμορφη και ενιαία εικόνα. 

Ο τρόπος που θα επιλέξετε να πλέξετε την ανάποδη πλευρά του πλεκτού σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.  Με τον αγγλικό τρόπο μπορείτε να πλέξετε πιο εύκολα σε σχέση με τους άλλους τρόπους πλέξης λόγω του ότι έχετε καλύτερο έλεγχο της κλωστής σας, αλλά μη ξεχνάτε πως το αποτέλεσμα της πλέξης είναι ακριβώς το ίδιο με όποιον τρόπο και να αποφασίσετε να επιλέξετε. 

Να θυμάστε πως η κλωστή με την οποία δουλεύετε, βρίσκεται στο δεξί  σας χέρι. 

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε να πλέκετε την κάθε πλευρά και με διαφορετικό τρόπο. Δεν είναι λίγες οι πλέκτριες και οι πλέκτες που πλέκουν την μία πλευρά με έναν τρόπο και την άλλη με άλλο τρόπο. 

Γενικά να έχετε πάντα στο μυαλό σας πως πέρα από το αποτέλεσμα της πλέξης, σημαντικό είναι και ο χρόνος που θα αφιερώσετε στο πλεκτό σας. Χαλαρώστε πλέκοντας και αφήστε το πλεκτό να ταξιδέψει το μυαλό και την ψυχή σας.

Παρακολουθείστε το βίντεο για να δείτε αναλυτικά τον αγγλικό τρόπο με τον οποίο μπορείτε να πλέξετε τους ανάποδους πόντους.